cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Condimentele dau preparatelor un gust plăcut si sunt inima bucătăriei ayurvedice. În Ayurveda, ele sunt asociate cu echilibrul celor șase gusturi și echilibrul dosha. Dosha-urile (vata, pitta și kapha) sunt principii ayurvedice care nu au un echivalent adecvat în știința modernă.
Feniculul sau feniculul comun este un ingredient popular în multe amestecuri de condimente curry. Este excelent cu preparate din carne de porc și caprioara, in supe, sosuri acre și salate.
Semințele de fenicul au fost folosite în dietă de secole. Este popular nu doar în India ci și în bucătăria noastră, iar în lumea occidentală este folosit în mod tradițional pentru a face ceai.
Ingrediente: fenicul* măcinat.
Origine: India
Cantitate netă: 20 g
Precauţii: Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.