cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Pelinul dulce (Artemisia annua L.), numit și pelin anual, este un arbust cu o înălțime de până la 2 metri și care este foarte versatil. Provine din China, unde este folosit în mod tradițional în diverse scopuri.
Pregătirea ceaiului: Se amestecă o cantitate de pelin uscat, cuprinsă între 0,5 și 1 linguriță, în aproximativ 200 ml de apă (aproximativ 90°) apoi se așteaptă 5-10 minute, după care lichidul se filtrează.
Luați o cantitate mică de pelin, nu mai mult de 1 g pe preparat. Doza zilnicî recomandată de până la 3 g pe zi. Ca măsură de precauție, nu beți ceai de pelin dulce mai mult de 2 săptămâni la rând.
Ceaiul poate fi îndulcit după bunul plac, însă este atât de amar, încât nici măcar îndulcirea nu poate schimba în mod semnificativ gustul. Cel mai simplu mod de a dilua gustul amar al pelinului este să adăugați în ceai, de exemplu, ceai de mentă sau de anason.
Ingrediente: Pelin dulce (Artemisia annua).
Greutatea netă: 20 g
Precauții: Se va evita consumarea ceaiului de pelin dulce în timpul sarcinii și al alăptării, precum și în cazul ulcerelor gastro-intestinale sau în caz de alergie la Asteraceae. De asemenea, nu este recomandat copiilor și tinerilor cu vârsta sub 18 ani.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.