cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Condimentele dau preparatelor un gust plăcut și sunt inima bucătariei ayurvedice. În Ayurveda, ele sunt asociate cu echilibrul celor șase gusturi și echilibrul dosha-urilor. Dosha-urile (vata, pitta și kapha) sunt principii ayurvedice care nu au un echivalent adecvat în știința modernă.
Ajowan sau ajovan, ajavin are gust de cimbru. Mărunțit sau măcinat se adaugă la mâncărurile indiene sau curry. Condimentul, care este de obicei prăjit pentru prima dată în India înainte de preparare, este adesea combinat cu ghimbir și asafoetida. Merge bine cu cartofi, pâine, produse de patiserie, leguminoase.
Ingrediente: Ajowan*, întreg.
Origine: India
Cantitate netă: 30 g
Precauţii: Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.