cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Condimentele dau preparatelor un gust plăcut și sunt inima bucătăriei ayurvedice. În Ayurveda, ele sunt asociate cu echilibrul celor șase gusturi și echilibrul dosha. Dosha-urile (vata, pitta și kapha) sunt principii ayurvedice care nu au un echivalent adecvat în știința modernă.
Frunzele de curry au un gust distinctiv și sunt adesea adăugate la mâncăruri dal , supe dal și multe alte mâncăruri asiatice. Este un condiment tipic indian, care este folosit în mod similar cu folosirea frunzei de dafin. Frunzele sunt aromate și au un gust unic care amintește de citrice și lemongrass.
In afară de nume, nu prea au in comun cu amestecul de condimente curry (de obicei din turmeric, chimen, chili, ghimbir, coriandru...), nici cu felul de mâncare (Curry), care este o tocănită tipic indiană. Frunzele de curry sunt frunzele uscate ale arborelui de curry, care aparține familiei citricelor.
Ingrediente: frunze de curry*
Origine: India
Cantitate netă: 10 g
Precauţii: Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.