cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Condimentele dau preparatelor un gust plăcut și sunt inima bucătariei ayurvedice. În Ayurveda, ele sunt asociate cu echilibrul celor șase gusturi și echilibrul dosha. Dosha-urile (vata, pitta și kapha) sunt principii ayurvedice care nu au un echivalent adecvat în știința modernă.
Scorțișoara de Ceylon (Cinnammomum zylanicum) sau scorțișoară adevarătă, se distinge de alte tipuri de scorțișoară prin aroma sa lemnoasă dulce și sofisticată. Este un ingredient popular în deserturi, produse de patiserie, budincă de orez și înghețată.
Datorita aromei sale, scorțișoara se potrivește bine cu fructe și ciocolată, este folosită pentru a prepara băuturi precum vin fiert, punch, lichioruri și ceai.
Se poate folosi și pentru mâncăruri sărate - face parte din multe amestecuri de curry din India.
Ingrediente: scorțișoară de Ceylon*
Origine: Sri Lanka
Cantitate netă: 5 bucăţi
Precauţii: Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.