cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Ceaiul verde este obținut din frunzele arborelui de ceai și diferă de ceaiul negru, în primul rând, prin modul în care este prelucrat. Ceaiul negru se obține prin fermentarea frunzelor plantei, în timp ce ceaiul verde se obține fără fermentare, doar prin tratarea termică a frunzelor arborelui de ceai. Ambele tipuri de ceai sunt considerate ceai autentic, deși diferă în ceea ce privește compoziția, culoarea, mirosul și efectul.
Gustul diferitelor varietăți de ceai verde poate diferi de la un ceai la altul, acesta depinzând în principal de climatul în care crește arborele de ceai, de calitatea solului, de metoda de prelucrare și de calitate.
Ceaiul verde are un gust și o aromă plăcute și este ușor mai intens.
Utilizare: se toarnă 0,25 l de apă clocotită peste pliculețul de ceai și se lasă să se infuzeze timp de 2-3 minute. Pentru a pregăti un ceai de calitate, folosiți întotdeauna un pliculeț nou de ceai. Se recomandă 3-5 căni de ceai zilnic.
Ingrediente: 100 % ceai verde
Conținut: 15 de pliculețe de ceai la 2 g
Cantitate netă: 30 g
Precauții: A se pastra la o temperatura de pana la 25 °C.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.