cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Ceaiul de cimbru este o băutură aromatică, naturală, pe bază de plante, care convinge prin parfumul înmiresmat și gustul său caracteristic, ușor amar, dar plăcut. Cimbrul este unul dintre cele mai vechi condimente, fiind folosit deja de către strămoșii noștri, cel mai adesea pentru prepararea unui ceai delicios sau ca și condiment la prepararea mâncărurilor din carne și legume.
Cimbrul era deja cunoscut și folosit de către soldații greci, iar egiptenii l-au folosit pentru prima dată pentru îmbălsămarea cadavrelor. Numele latin al plantei este (thymus), care înseamnă "curaj" în limba greacă.
Utilizare: se toarnă 0,25 l de apă clocotită (90°C) peste pliculețul de ceai și se lasă să se infuzeze aproximativ 5-10 minute. Pentru a pregăti un ceai de calitate, folosiți întotdeauna un pliculeț nou de ceai.
Ingrediente: frunze de cimbru*.
*Sursa UE.
Conținut: 15 de pliculețe de ceai la 2 g
Cantitate netă: 30 g
Precauții: a se păstra într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25°C.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.