cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Ceaiul de roiniță a fost deja folosit de strămoșii noștri în diverse scopuri. Ceaiul este făcut din frunzele plantei, pe care le recunoaștem după mirosul și gustul lor caracteristic.
Roinița (Melissa officinalis L.) este o plantă care era folosită ca mirodenie sau parfum. Numele său se traduce prin "albină" deoarece, datorită mirosului său îmbătător, este pur și simplu îndrăgită de către acestea. În secolul al XVII-lea, roinița era folosită pentru a face rachiu carmelitan și abia mai târziu oamenii au început să facă ceai din roiniță - adesea în combinație cu suc de lămâie, coriandru sau nucșoară.
Utilizare: Peste plicul de ceai se toarna 0,25 l apă fierbinte (90°C) și se lasă 5-10 minute. Utilizați întotdeauna un plic nou de ceai pentru a face ceai de calitate. Se recomandă 2-3 căni de ceai pe zi.
Ingrediente: frunze de Melissa officinalis.
Conținut: 15 de pliculețe de ceai la 2 g
Cantitate netă: 30 g
Precauții: A se păstra într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 °C.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.