cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Salvia este o plantă și un condiment versatil, dar, în același timp, are o istorie incredibil de bogată de utilizare încă de la romani, care o considerau o plantă sacră. Denumirea sa latină este Salvia officinalis.
În principal, frunzele plantei sunt folosite și în rețete culinare. Cel mai bun efect al salvie se obține prin prepararea unui ceai de salvie.
În cazul ceaiurilor din plante, prepararea și dozarea corectă sunt deosebit de importante. Regula de aur este să le preparați întotdeauna în conformitate cu instrucțiunile de preparare care se aplică fiecărei plante.
Dacă doriți, puteți adăuga miere sau lămâie, dar numai atunci când ceaiul s-a răcit suficient de mult pentru a fi doar călduț - numai așa temperatura nu distruge ingredientele benefice ale mierii sau lămâii.
Produsul este supliment alimentar.
Mod de administrare: se toarnă 250 ml de apă clocotită peste 1-2 lingurițe de ceai, se acoperă și se lasă la infuzat timp de 15 minute. Apoi strecurați. Se consumă de maximum 3 ori pe zi.
Cantitate netă: 50 g
Precauții: doza zilnică recomandată nu trebuie să fie depășită. Suplimentul alimentar nu este un substitut pentru o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Se usucă la o temperatură de 5-25°C.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.