cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Condimentele dau preparatelor un gust plăcut și sunt inima bucătăriei ayurvedice. În Ayurveda, ele sunt asociate cu echilibrul celor șase gusturi și echilibrul dosha. Dosha-urile (vata, pitta și kapha) sunt principii ayurvedice care nu au un echivalent adecvat în știința modernă.
Anasonul stelat este un condiment popular în Ayurveda. Are forma unei stele cu opt brate (uneori mai mult sau mai putin). Există câte o sămânță mică în mijlocul fiecărei ramuri.
În lumea occidentală, datorită aromei sale dulci, este folosit cel mai des în produse de patiserie și deserturi sau vin fiert. În Asia, totuși, este folosit mai frecvent pentru mâncăruri sărate, cum ar fi supe, mâncăruri din legume, mâncăruri din carne și curry. Este, de asemenea, unul dintre condimentele amestecului chinezesc format din cinci condimente.
Ingrediente: anason stelat *, măcinat
Origine: India
Cantitate netă: 22 g
Precauţii: Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.