cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Păpădia (Taraxacum officinale) este o plantă perenă care se găsește pe pajiști. O recunoaștem după frunzele și tulpinile sale zimțate și alungite, care sunt bogate în sevă lăptoasă. Florile de păpădie sunt galbene, iar la maturitate se transformă într-un glob de puf, pe care copiii adoră să-l sufle.
Modul tradițional de preparare a păpădiei este salata de păpădie, siropul și ceaiul de păpădie. Consumul este recomandat mai ales primăvara. Având un gust specific și unic, ceaiul de păpădie are o aromă intensă, care va încânta fiecare papilă gustativă. Ceai pentru răsfățul minții și al corpului.
Rădăcina de păpădie are un efect prebiotic și contribuie astfel la sănătatea tractului digestiv.
Beneficiile consumului de ceai din păpădie cu lemongrass:
Utilizare: se toarnă 0,35 l de apă clocotită peste pliculețul de ceai și se lasă la infuzat timp de 8-10 minute. Se recomandă o cană cu ceai de 3 ori pe zi. Pentru a prepara un ceai de calitate, folosiți întotdeauna un pliculeț nou de ceai.
Ingrediente: lemongrass (30 %), mere uscate, plantă de păpădie (15 %), măceșe, frunze de mure, rădăcină de păpădie (5 %), rădăcină de cicoare, arome, coajă uscată de portocală și de lămâie.
Conținut: 15 de pliculețe de ceai cu 2 g
Cantitate netă: 30 g
Precauții: amestecul de ceai nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată. A se păstra într-un loc uscat.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.