cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Ceaiul de urzică este una dintre cele mai comune utilizări ale urzicii. Suplimentar, această plantă poate fi folosită și pentru prepararea unei băi revigorante. Ceaiul de urzică este excelent în combinație cu câteva picături de suc de lămâie. Este unul dintre cele mai versatile ceaiuri pe care le putem savura încă de dimineață, pe stomacul gol.
Urzica este o plantă pe care strămoșii noștri au folosit-o în diverse scopuri. Unii au preparat o mâncare din frunzele de urzică, alții s-au bucurat de o baie plăcută sau de un ceai, iar unii erau ferm convinși că săritul pe urzici era un lucru foarte benefic. Se spune că cele mai bune și mai eficiente frunze de urzică sunt cele culese primăvara.
Ne putem bucura de ceaiul de urzică practic în orice moment, prepararea sa fiind rapidă și ușoară.
Utilizare: Peste pliculețul de ceai se toarnă 0,25 l apă clocotită și se lasă 5-10 minute. Utilizați întotdeauna un pliculeț nou de ceai pentru a face un ceai de calitate. Se recomandă 2-3 căni de ceai pe zi.
Ingrediente: frunze de urzică (Urtica dioica).
Conținut: 15 pliculețe de ceai a câte 2 g fiecare.
Cantitate netă: 30 g
Precauții: Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A se păstra într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 °C.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.