cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Făina de tapioca este un amidon natural produs prin presarea rădăcinilor proaspete ale plantei de manioc (Manihot esculenta), numită și manioc, tapioca sau yuca. Este o plantă sud-americană care crește în climatele tropicale și subtropicale.
Maniocul este popular tocmai datorită tuberculilor săi cărnosi, care au fost folosiți încă de indieni pentru a produce făină și sucuri.
De ce este făina de tapioca BIO un ingredient indispensabil în fiecare bucătărie?
Mod de utilizare: Potrivită pentru îngroșarea mâncărurilor, cum ar fi sosurile și supele, sau pentru prepararea deserturilor.
Valoare nutritivă | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 1519 kJ / 358 kcal |
Grăsimi | 0,02 g |
- din care grăsimi saturate | 0,01 g |
Carbohidrați | 89 g |
- din care zaharuri | 3,4 g |
Fibre alimentare | 0,9 g |
Proteine | 0,2 g |
Sare | <0,01 g |
Ingrediente: amidon natural de tapioca din producție ecologică certificată. SI-EKO-002. Agricultura în afara UE.
Origine: Vietnam.
Cantitate netă: 200 g
Precauții: A se păstra într-un loc rece, uscat și întunecat.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.