cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Fulgii de drojdie sau în engleză "nutritional yeast" sunt forma inactivă a drojdiei uscate, care este făcută dintr-un tip de ciupercă numită Saccharomyces cerevisiae. Sunt folosiți ca adaos în diverse preparate și nu ca agent de dospire, deoarece celulele de drojdie nu mai sunt active după procesul de prelucrare.
Au un gust specific de nuci și cremos, care amintește de parmezan sau brânză. Din cauza gustului și texturii, sunt adesea folosiți ca înlocuitor de brânză, în special în alimentația vegană. Fulgii sunt potriviți și pentru dieta LCHF și KETO, deoarece conțin puțini carbohidrați.
Fie că sunteți specialist în nutriție sau pasionați de bucătărie, fulgii de drojdie cu siguranță vor satisface papilele gustative și vor da savoare preparatelor dvs., deoarece oferă numeroase opțiuni culinare. Aceștia pot fi folosiți:
Utilizare recomandată: Fulgii de drojdie vor fi un adaos excelent pentru salate, risotto, băuturi din legume, iaurturi și smoothie-uri. Cu ei puteți presăra cerealele, pastele și diverse feluri de mâncare picante. Sunt, de asemenea, excelenți pentru a îngroșa supele și sosurile.
Valoare nutritivă medie | per 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 1370 kJ / 327 kcal |
Grăsimi | 5 g |
- dintre care acizi grași saturați | 1,7 g |
Carbohidrați | 9 g |
- dintre care zaharuri | 8 g |
Fibre alimentare | 27 g |
Proteine | 49 g |
Sare | 0,5 g |
Ingrediente: 100 % drojdie uscată.
Origine: Franța
Cantitate netă: 100 g
Precauții: A se păstra bine închis, la rece, întunecat și uscat.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.