cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
BIO Zahărul de cocos marca FutuNatura este făcut din seva de cocos - un lichid dulce care seamănă cu caramelul. Este un lichid din tulpina florilor de cocos, care se colectează cu grijă și apoi se încălzește încet până când apa conținută se evaporă complet și rămân doar cristale de zahăr.
Zahărul de cocos este complet natural, potrivit pentru vegetarieni și vegani și nu conține arome sau aditivi artificiali.
Zahărul de cocos BIO este versatil - îl puteți folosi oriunde ați folosi în mod normal zahăr alb (de trestie) obișnuit.
Aroma naturală a zahărului de cocos amintește de caramel, așa că este o alegere excelentă pentru pregătirea unei varietăți de deserturi (prăjituri, cupcakes, fursecuri, brioșe...), și puteți folosi și pentru:
Setul conține: 3x BIO Zahăr de cocos, 1000 g (total 3000 g).
Vechiul preț reprezintă prețul pentru toate cele 3 produse cumpărate individual la prețuri obișnuite.
Mod de utilizare: Zahărul de cocos poate fi folosit în locul zahărului obișnuit pentru a îndulci băuturile, deserturile și toate celelalte feluri de mâncare sau pentru a echilibra gustul mâncărurilor sărate.
Valoarea nutritivă medie | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 1598 kJ / 382 kcal |
Grăsimi | 0 g |
- din care grăsimi saturate | 0 g |
Carbohidrați | 95 g |
- din care zaharuri | 93 g |
Fibre alimentare | 2 g |
Proteine | 1,1 g |
Sare | 0,6 g |
Valorile pot varia din cauza ingredientelor de origine naturală.
Ingrediente: 100 % zahăr de cocos, din producție certificată ecologic. SI-EKO-002. Agricultura în afara UE.
Origine: Indonezia
Cantitate netă: 3 x 1000 g = 3000 g
Precauții: Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. Deoarece este un produs natural, valorile nutriționale pot varia între loturile individuale. Închideți bine ambalajul după fiecare utilizare pentru a preveni contaminarea produsului. A se depozita într-un loc uscat, la o temperatură de până la 20 °C.
„Adaug zahăr de cocos în preparatele mele pentru a îndulci fără regrete”.
„Cea mai bună alternativă la zahărul rafinat!”
„Zahărul de cocos este prima mea alegere între îndulcitorii naturali!”
Sunt foarte bucuros că am descoperit zahărul de cocos. De top!
„Zahărul de cocos este un excelent înlocuitor natural al zahărului”.
„Zăhărul delicios de cocos este o necesitate în bucătăria mea”.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.