Smart Organic

BIO Fasole Mungo

Conținut: 500 g
OFERTA LUNII
22,49 lei
Nr. produs: SM127
-+
OFERTA LUNII – Profitați de o reducere de 10% la toate produsele din oferta noastră.
  • Produsul este în stoc
  • Data expirării: 13.11.2025
  • Expedierea din depozit astăzi!
Credit
Câștigați cumpărând 0,62 lei
Facilități
Livrare gratuită peste 199 LEI
Cadou la comanda peste 249 LEI
Modalități de plată
paymentsModalități de plată
Preț transport
FAN

Informații despre produs

General Utilizare Ingrediente Precauții
  • General

    Fasole Mungo - o leguminoasă surprinzătoare, necunoscută, cu proprietăți super utile.

     

    Fasolea Mungo (Vigna radiata) aparține familiei de leguminoase, care reprezintă o sursă unică de proteine ​​și fibre alimentare. Strămoșii săi provin din India, unde este deosebit de utilizată pe scară largă. Planta crește de la 30 cm la 1 metru. 

     

    Faceți o tocană delicioasă, salată sau folosiți-o ca umplutură.

     

    Fasolea Mungo este o leguminoasă versatilă care poate fi folosită în mai multe moduri:

    • atunci când pregătiți supe și tocane,
    • ca adaos la diverse salate,
    • în diverse preparate asiatice,
    • ca ingredient pentru umpluturi, sosuri,
    • sub formă de muguri într-o mare varietate de preparate raw.

     

    O fasole verde minusculă, extrem de importantă în bucătăria țărilor asiatice.

     

    Fasolea Mungo este folosită în Asia din cele mai vechi timpuri. O adaugăm la mâncărurile tradiționale, dar pregătim și clătite excelente cu o umplutură fierbinte de cartofi numită masala dosa. Este încă relativ necunoscută în țara noastră, dar încet-încet câștigă popularitate. 

    Germenii săi, care sunt crocanți și au un gust proaspăt, sunt deosebit de populari în Europa. De asemenea, puteți să încolțiți singuri fasolea și să o folosiți pentru a pregăti multe feluri de mâncare proaspete.

     

    Avantajele produsului BIO Fasole Mungo marca Smart Organic: 

    • din producție ecologică certificată,
    • conținut ridicat de proteine și fibre alimentare,
    • posibilitatea de utilizare pentru încolțire,
    • utilizare versatilă în bucătărie.
  • Utilizare

    Mod de utilizare recomandat: Clătiți fasolea sub jet de apă rece. Îndepărtați orice impurități. Puneți o cană de fasole în oală și acoperiți cu trei căni de apă și aduceți la fiert. Reduceți focul și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 20-30 de minute. Scurgeți și fasolea este gata de utilizare. 

  • Ingrediente

    Valoare nutrițională

    100 g

    Valoare energetică

    1481 kJ / 351 kcal

    Grăsimi

    1,3 g

     - din care acizi grași saturați

    0,3 g

    Carbohidrați

    53 g

     - din care zaharuri

    6,6 g

    Fibre alimentare

    16 g

    Proteine

    24 g

    Sare

     0,03 g

     

    Ingrediente: BIO fasole Mungo din producție ecologică certificată (BG-BIO-22). Agricultura în afara UE.

    Origine: Argentina

    Cantitate netă: 500 g

  • Precauții

    Precauții: A se păstra într-un loc rece, uscat și întunecat.

Probiotic - gumă cu culturi microbiologice.
BIO Fasole Mungo
22,49 lei
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.