FutuNatura

BIO Făină de tapioca

Conținut: 1000 g
OFERTA SĂPTĂMÂNII
FutuNatura

BIO Făină de tapioca

Conținut: 1000 g
OFERTA SĂPTĂMÂNII
  • Manihot esculenta
  • pentru îngroșarea mâncărurilor și coacere
  • alternativă la făina albă
34,99 lei 49,99 lei
Nr. produs: FN309
-+
OFERTA SĂPTĂMÂNII - Profitați de o reducere de 16% la toate produsele din oferta noastră.
  • Produsul este în stoc
  • Data expirării: 24.04.2025
  • Expedierea din depozit astăzi!
Credit
Câștigați cumpărând 0,96 lei
Facilități
Livrare gratuită peste 199 LEI
Cadou la comanda peste 249 LEI
Modalități de plată
paymentsModalități de plată
Preț transport
FAN

Reducere la cantitate

Cumpără 2 și economisește
32,49 lei / buc.
64,98 lei
99,98 lei
Cumpără 3 și economisește
29,99 lei / buc.
89,97 lei
149,97 lei

Informații despre produs

General Ingrediente Precauții
  • General

    Făină de tapioca BIO - un succes sud-american, care este o alternativă excelentă la făina albă.

     

    Făina de tapioca este un aliment bogat în amidon, obținut din tuberculul plantei de tapioca (Manihot esculenta), originar din America de Sud, în special din Brazilia. Este cunoscut acolo și sub numele de manioca, cassava, yuca

    Deși este relativ nouă pentru noi, este prezentă de mulți ani în bucătăria sud-americană, iar datorită versatilității sale, utilizarea sa s-a extins rapid și în bucătăria asiatică și africană.

     

    Un aliment bogat în amidon, versatil - folosiți-l pentru a îngroșa supele, sosurile, deserturile …

     

    Datorită naturii sale bogate în amidon, este o alternativă populară la făina albă și amidonul de porumb, în special printre persoanele cu diete speciale. Datorită gustului și mirosului său neutru, nu afectează celelalte arome, astfel încât să o adăugați cu încredere la mâncărurile preferate.

    BIO Făina de tapioca de la marca FutuNatura poate fi folosită în mai multe moduri:

    • Pentru a îngroșa mâncărurile, cum ar fi sosurile, supele, budincile și alte preparate. Când este încălzit, amidonul de tapioca se transformă într-o substanță transparentă și gelatinoasă, care ajută la îngroșarea mâncărurilor.
    • Pentru prepararea deserturilor - cu făina de tapioca puteți pregăti multe produse de patiserie și preparate.
    • Ca înlocuitor pentru făina albă sau amidonul de porumb - folosiți-o peste tot unde ați folosi altfel făină albă sau amidon.
  • Ingrediente
    Valoare nutritivă medie 100 g
    Valoare energetică 1440 kJ / 344 kcal
    Grăsimi 0 g
     - dintre care grăsimi saturate 0 g
    Carbohidrați 86 g
     - dintre care zaharuri 0 g
     - dintre care amidon ≥ 84 g
    Fibre alimentare 0 g
    Proteine  0 g
    Sare < 0,02 g

    Valorile pot varia din cauza ingredientelor de origine naturală.

     

    Ingrediente: 100 % făină de tapioca (Manihot esculenta) din cultură ecologică certificată. SI-EKO-002. Agricultură din afara UE.

    Origine: Vietnam

    Cantitate netă: 1000 g

  • Precauții

    Precauții: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se păstra într-un loc uscat, întunecat și la o temperatură de până la 18 °C.

Recenzii de la utilizatorii noștri

"Folosesc făina de tapioca pentru a îngroșa mâncărurile și ca alternativă la făina albă."

Daniela Făcîlă
Ambasadoarea FutuNatura
Făină de tapioca organică
BIO Făină de tapioca
34,99 lei
49,99 lei
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.