cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Matcha diferă de alte ceaiuri reale în procesul de cultivare. Cu 20 de zile înainte de culegerea frunzelor de ceai (Camellia sinensis), acoperă tufișurile cu prelate, astfel încât să nu fie atinse de lumina directă a soarelui. Acest lucru încetinește creșterea lor și conținutul de clorofilă din ele crește, determinându-le să capete o culoare verde și mai închisă.
Deoarece producția sa este destul de solicitantă și randamentul este relativ mic, matcha este puțin mai scumpă.
Japonezii beau în mod tradițional ceai matcha la ocazii speciale, iar în lumea occidentală, această băutură verde este populară datorită substanțelor pe care le conține. Spre deosebire de ceaiul verde obișnuit, ceaiul matcha nu este filtrat sau strecurat în timpul preparării, ceea ce păstrează mai multe substanțe esențiale pe care le conține.
Datorită culorii sale atractive, devine tot mai populară în gătit - de exemplu, în prepararea deserturilor (o puteți adăuga la un biscuit sau cremă sau o puteți folosi la fel ca și cacao adevărat).
Îl puteți prepara ca un cappuccino matcha sau îl puteți adăuga la un smoothie și înlocuiți cafeaua de dimineață cu el. În acest fel, veți fi alimentat de la primele ore cu energie și substanțele valoroase pe care le conține.
Mod de administrare: Se toarnă 1 g de pulbere în 80 ml de apă fierbinte la 60-80 ° C și se amestecă. Se bea băutura caldă sau rece. Puteți adăuga lapte cald (vegetal). De asemenea, puteți spuma laptele (laptele de soia este cel mai bun pentru spumă) și așa obțineți Matcha sau latte Matcha.
Valoare nutritivă medie | la 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 1528 kJ / 362 kcal |
Grăsimi | 2,5-6,5 g |
- dintre care grăsimi saturate | 0-0,8 g |
Carbohidrați | 37-53 g |
- dintre care zaharuri | 0-2 g |
Fibre alimentare | 7,3-11,3 g |
Proteine | 24,6-37 g |
Sare | 0,05 g |
Vitamina C | 200 mg (250 %*) |
*VNR (valoare nutrițională de referință).
Valorile pot varia, din cauza ingredientelor de origine naturală. Conține polifenoli de ceai naturali (13,4 %).
Ingrediente: pulbere de frunze de ceai verde matcha din producție organică certificată. SI-EKO-002. Agricultura în afara UE.
Origine: China, Japonia
Greutate netă: 100 g
Precauții: Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. Se recomandă consumul a maxim 5 g pe zi. Conține cofeină (cel puțin 1,5%). Nu este recomandat copiilor sau femeilor însărcinate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc răcoros (până la 25 ° C) și uscat și ferit de lumina directă a soarelui, în ambalaje bine închise.
„Matcha este un alt mare plus la smoothie-urile mele zilnice.”
„Matcha este o sursă naturală de cofeină care crește concentrația.”
„Toarn apă fierbinte peste pulberea de matcha pentru a face o băutură”.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.