cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Inul (Linum usitatissimum) este una dintre cele mai vechi plante cultivate, utilitatea ei fiind apreciată încă din Egiptul și Grecia Antică. Poate fi folosit pentru fabricarea țesăturilor, a extragerii uleiului de in, în alimentație, etc.
Semințele de in sunt o sursă excelentă de nutrienți valoroși, distingându-se în special prin conținutul ridicat de fibre și proteine.
Cum pot fi utilizate semințele de in maro BIO:
Utilizare: semințele de in maro pot fi folosite crude sau prăjite. În ambele cazuri, ele pot fi folosite în numeroase rețete sau presărate peste diverse feluri de mâncare, nu doar pentru aromă, ci și pentru culoare. Sunt un adaos excelent la salate și deserturi.
Când sunt prăjite, se pun direct în tigaie, unde sunt încălzite la foc mediu timp de aproximativ 2-3 minute, până când sunt glazurate și semințele se sparg sau sar din tigaie. Din când în când, ele trebuiesc amestecate pentru a se prăji uniform.
Valoare nutritivă medie | per 100 g |
---|---|
Energie | 2582 kJ / 263 kcal |
Grăsimi | 42 g |
- din care acizi grași saturați | 4,0 g |
Carbohidrați | 29 g |
- din care zaharuri | 2,0 g |
Fibre alimentare | 27 g |
Proteine | 18 g |
Sare | 0,08 g |
Ingrediente: semințe de in maro BIO, provenite din culturi ecologice certificate. SI-EKO-002. În afara UE.
Origine: Egipt
Cantitate netă: 250 g
Precauții: produsul nu este un substitut pentru o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. Se păstrează într-un loc răcoros și uscat, la temperatura camerei.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.