cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Sarea de Himalaya este o rocă naturală sau sare minerală obținută din peșterile sau minele de sare din zonele Pakistanului și Indiei situate la poalele Himalaya. Sarea este extrasă manual și apoi, de obicei, măcinată sau modelată în diferite dimensiuni de cristal.
Spre deosebire de sarea de mare, această sare nu se formează „peste noapte” - este rezultatul unui proces îndelungat de evaporare a apei de mare, care a avut loc cu milioane de ani în urmă. Pe vremea când regiunea Himalaya de astăzi era acoperită de un ocean străvechi, mineralele din sol și roci erau concentrate în depozite de sare din cauza căldurii soarelui, care apoi au fost îngropate sub straturi de sedimente și roci. Datorită presiunii mișcărilor tectonice, aceste depozite s-au deplasat spre suprafață, unde au fost expuse eroziunii și intemperiilor și, în același timp, au devenit accesibile pentru excavare.
Sarea neagră de Himalaya mai este numită și Kala Namak în hindi, ceea ce înseamnă „sare neagră”. Și-a primit numele datorită culorii cristalelor, care sunt colorate variat - totul, de la alb gri, negru la maro roșcat. De asemenea, se caracterizează printr-un miros sulfuros care amintește de un ou prăjit, ceea ce o face atât de populară în bucătăria indiană și mâncărurile cu trufe.
Sarea neagră de Himalaya FutuNatura este măcinată fin și nu conține aditivi. Oferă o utilizare extrem de versatilă - o poți folosi în locul sării obișnuite de masă, pentru a da savoare mâncărurilor, diverse amestecuri de sare și marinate și este potrivită și pentru prepararea unei băi de sare sau a altor produse cosmetice de casă.
Care este diferența dintre sarea roz și neagră de Himalaya?
Pe lângă culoare, care se datorează conținutului diferit de minerale, ele diferă și ca gust și miros - cea roz are un gust mai blând și mai delicat, în timp ce sarea neagră are un gust mai intens și un miros caracteristic de sulf. Ambele sunt extrase în același mod și din aceleași mine.
Mod de utilizare recomandat: Sarea de Himalaya poate fi folosită în orice fel de mâncare, la fel ca sarea obișnuită de masă. Se potrivește excelent și pentru produsele cosmetice de casă.
Ingrediente: sare neagră de Himalaya, măcinată fin.
Origine: Pakistan
Cantitate netă: 250 g
Precauții: A se păstra într-un loc uscat și întunecat, ferit de lumina directă a soarelui.
„Cu fiecare linguriță de sare neagră de Himalaya, adaug o aromă unică mâncărurilor mele.”
„Sarea neagră de Himalaya face mâncărurile mele mai elegante și mai interesante.”
„Îmi place să subliniez gustul preparatelor mele cu sare neagră de Himalaya”.
Dacă sunteți în căutarea unei alternative naturale și sănătoase la sarea obișnuită, această sare neagră de Himalaya este alegerea perfectă! Nu numai că este bogată în minerale, dar arată grozav și pe farfurie.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.