cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Ierburile suedeze și-au primit numele de la inventatorii lor - doi medici din Suedia care au lucrat în secolul al XVI-lea și au fost mari adepți ai lui Paracelsus. Combinația de ierburi, care a fost transmisă din generație în generație, a fost necunoscută până în acest secol.
Ierburile pentru prepararea bitter-ului suedez au devenit cunoscute și din ce în ce mai populare și după recomandarea „herboristei” austriece Maria Treben, care descrie în cartea sa peste 40 de posibilități de utilizare a acestora.
Ierburile uscate conțin, printre altele:
Mod de preparare: adăugați conținutul la 1,5 l de țuică de porumb sau ienupăr. Înmuiați timp de 1 săptămână și amestecați zilnic. Amestecul de ierburi se depune pe fundul vasului - îl puteți strecura sau lăsa în bol.
Ingrediente: rădăcină de angelica, rădăcină de obligeana, mană, pelin, fenicul comun, rădăcină de păpădie cu frunze, smirnă, rădăcină de gențiană, rădăcină de valeriană, anason, coajă de portocală, scorțișoară, cardamom, șofran.
Cantitate netă: 160 g
Precauţii: Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.