cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Făina de tapioca este un aliment bogat în amidon, obținut din tuberculul plantei de tapioca (Manihot esculenta), originar din America de Sud, în special din Brazilia. Este cunoscut acolo și sub numele de manioca, cassava, yuca …
Deși este relativ nouă pentru noi, este prezentă de mulți ani în bucătăria sud-americană, iar datorită versatilității sale, utilizarea sa s-a extins rapid și în bucătăria asiatică și africană.
Datorită naturii sale bogate în amidon, este o alternativă populară la făina albă și amidonul de porumb, în special printre persoanele cu diete speciale. Datorită gustului și mirosului său neutru, nu afectează celelalte arome, astfel încât să o adăugați cu încredere la mâncărurile preferate.
BIO Făina de tapioca de la marca FutuNatura poate fi folosită în mai multe moduri:
Valoare nutritivă medie | 100 g |
---|---|
Valoare energetică | 1440 kJ / 344 kcal |
Grăsimi | 0 g |
- dintre care grăsimi saturate | 0 g |
Carbohidrați | 86 g |
- dintre care zaharuri | 0 g |
- dintre care amidon | ≥ 84 g |
Fibre alimentare | 0 g |
Proteine | 0 g |
Sare | < 0,02 g |
Valorile pot varia din cauza ingredientelor de origine naturală.
Ingrediente: 100 % făină de tapioca (Manihot esculenta) din cultură ecologică certificată. SI-EKO-002. Agricultură din afara UE.
Origine: Vietnam
Cantitate netă: 1000 g
Precauții: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se păstra într-un loc uscat, întunecat și la o temperatură de până la 18 °C.
"Folosesc făina de tapioca pentru a îngroșa mâncărurile și ca alternativă la făina albă."
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.