cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Matcha este o pulbere obținută din frunzele de ceai verde japonez (Camellia sinensis), care se folosește în principal la prepararea băuturilor (ceai, smoothie de dimineață etc.). Se deosebește de ceaiul verde obișnuit prin procesul de cultivare - plantele sunt plasate la umbră timp de trei-patru săptămâni înainte de recoltare, ceea ce conferă plantei Matcha culoarea, mirosul și gustul său caracteristic și intens.
Primele înregistrări despre utilizarea și consumul de Matcha datează de peste 800 de ani, când călugării din China au început să descopere beneficiile remarcabile ale acestui ceai.
Pulberea de Matcha este cel mai des folosită pentru a prepara ceai (cald sau rece), pe care mulți oameni îl savurează dimineața în locul cafelei, dar Matcha este, de asemenea, din ce în ce mai mult folosită în cofetărie, în principal datorită culorii sale atractive și aromei plăcute.
Cum puteți pregăti cu ușurință o băutură Matcha excelentă?
De asemenea, puteți adăuga Matcha în sucul dumneavoastră preferat - se potrivește bine cu sucurile din mere, castraveți și lămâie proaspăt stoarse sau cu Kombucha preparată în casă.
Utilizare: se adaugă ½ linguriță la o cană de apă fierbinte și se amestecă. Băutura preparată poate fi consumată caldă sau rece.
Ingrediente: pulbere din ceai verde japonez 100 % natural*.
*Provenit din culturi ecologice controlate. SI-EKO-002. Agricultura din afara UE.
Cantitate netă: 100 g
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.