cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Armurariul sau ciulinul pătat, ciulin de lapte (Silybum marianum L.) aparține familiei Asteraceae, este o plantă care crește până la 70 sau chiar 150 cm înălțime și se caracterizează prin frunze mari care au spini pe margini și sunt albe sau au pete mai deschise. Această caracteristică dă naștere și denumirii populare a acestei plante, ciulinul Mariei, întrucât se spune că ar fi rămășițele de picături de lapte de la Fecioara Maria, care a adăpostit-o cu frunzele sale în timpul alăptării.
Florile violet se dezvoltă în fructe cu coajă tare. În tradiția populară, ceaiul din fructele ciulinului pătat este ușor de folosit, dar utilizarea uleiului este o alegere mult mai bună, deoarece unele dintre componentele acestor fructe nu sunt solubile în apă.
Uleiul de armurariu Allgäuer este presat la rece din semințele de armurariu. Te va convinge prin rafinamentul și gustul plăcut, ideal pentru prepararea salatelor. Deoarece este bogat în acizi grași nesaturați, este un adaos valoros la dieta zilnică.
Declaraţie nutriţională la 100 g | |
---|---|
Valoare energetică | 3700 kJ / 900 kcal |
Grăsimi | 100 g |
- din care grăsimi saturate | 20,6 g |
- din care grăsimi mononesaturate | 31,8 g |
- din care grasimi polinesaturate | 47,6 g |
Carbohidraţi | 0 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0 g |
Ingrediente: 100 % ulei de armurariu din producţie ecologică certificată. SI-EKO-002. Agricultură UE.
Cantitate netă: 250 ml
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.