cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Uleiul de camelină este un ulei care se obține din semințele plantei camelina comune (Camelina sativa), care aparține familiei crucifere. Camelina prosperă și în Slovenia și a fost cultivată în mod tradițional în special în Carintia, unde este apreciat ca o cultură nepretențioasă, care nu tolerează îngrășămintele artificiale și este rezistentă la secetă și frig.
Uleiul de camelină este de culoare maro deschis și este apreciat în utilizare în principal datorită conținutului său ridicat de grăsimi nesaturate. Tortul care rămâne după presare este adesea măcinat în făină de camelină. Uleiul este folosit pentru prepararea la rece a mâncărurilor - ca adaos la salate, tartine.
Este potrivit și pentru uz extern pe piele - datorită efectelor sale pozitive.
Uleiului de camelină Allgäuer este un ulei delicios, presat la rece, care este optim pentru aportul zilnic de acizi grași nesaturați și ideal pentru a îmbunătăți salatele.
Declaraţie nutriţională la 100 g | |
---|---|
Valoare energetică | 3700 kJ / 900 kcal |
Grăsimi | 100 g |
- din care grăsimi saturate | 10 g |
- din care grăsimi mononesaturate | 32 g |
- din care grasimi polinesaturate | 54 g |
Carbohidraţi | 0 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0 g |
Ingrediente: 100 % ulei de camelină din producție ecologică certificată. SI-EKO-002. agricultura UE.
Cantitate netă: 250 ml
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.