cumpărături este gol!
Site-ul web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut. Unele sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze corect, în timp ce altele sunt opționale. Mai multe informații
Uleiul de nucă este folosit la prepararea diverselor preparate reci și ca adaos la legume, risotto, paste, deserturi. În timpul tratamentului termic, capătă un gust amar și, în același timp, pierde multe ingrediente active utile. Din cauza sensibilității la temperatură, nu este potrivit pentru prăjire. Cea mai populară utilizare este în salate, dar este excelent și pentru a fi mâncat singur cu pâine.
Acid alfa-linolenic sau ALA contribuie la menținerea nivelului normal de colesterol din sânge. Efectul benefic se realizează cu un aport zilnic de 2 g ALA (15 g ulei de nucă).
În cosmetică, folosirea uleiului de nucă este deja bine stabilită și anume pentru îngrijirea părului, dar și pentru îngrijirea întregului corp, deoarece hidratează pielea uscată și stimulează reînnoirea acestuia.
Declaraţie nutriţională medie in 100 g | |
---|---|
Valoare energetică kJ/kcal | 3700 kJ / 900 kcal |
Grăsimi | 100 g |
• din care grăsimi saturate | 10 g |
• din care grăsimi mononesaturate | 17 g |
• din care grasimi polinesaturate | 73 g |
• din care acid alfa-linolenic | 13 g |
Carbohidraţi | 0 g |
• din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0 g |
Ingrediente: 100 % ulei de nucă presat la rece.
Poate conţine urme de migdale, alune, fistic, macadamia si susan.
Cantitate netă: 250 ml
Precauţii: Un supliment alimentar nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A se păstra bine inchis, intr-un loc uscat si racoros.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.